Termeni și condiții

Vizitarea site-ului www.iuliastirudesign.com implica acceptarea termenilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului,  se recomanda citirea  cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.iuliastirudesign.com este administrat de S.C Iulia Stiru Design SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Aleea Mizil, nr 56.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.iuliastirudesign.com fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

 

CONTACT

1.1. S.C Iulia Stiru Design SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre  vizitatori. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, vizitatorul permite automat   S.C Iulia Stiru Design SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament din partea S.C Iulia Stiru Design  SRL de a contacta vizitatorul.

1.2 Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate catre S.C Iulia Stiru Design  SRL  se realizeaza in mod electronic, telefonic sau orice alt mod de comunicare disponibil vizitatorului, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea S.C Iulia Stiru Design  SRL  in modalitate electronica si / sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

1.3 S.C Iulia Stiru Design SRL  isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, personal etc).

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea S.C Iulia Stiru Design SRL , acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

DREPTURILE DE AUTOR (Copyright)

1.1 Intregul continut al site-ului www.iuliastirudesign.com, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C Noblesse Group International  SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.iuliastirudesign.com, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@iuliastirudesign.com

FRAUDA

1.1 S.C Iulia Stiru Design SRL  nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

1.2 S.C Iulia Stiru Design SRL  declina orice responsabilitate, in situatia in care un Vizitator / Client este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este / reprezinta interesele S.C Iulia Stiru Design SRL .

1.3 Vizitatorul va informa S.C Iulia Stiru Design SRL  asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

1.4 S.C Iulia Stiru Design SRL  isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa atinga acest(e) scop(uri):

– de a accesa datele de orice tip ale altui Membru / Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

– de a altera sau de a modifica continutul Site-ului

– de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din accesarea site-ului www.iuliastirudesign.com